Jump to content
Дигитален Форум
 • Възрастен мъж загуби живота си след гонка с полицията в Стара Загора

     (0 reviews)

  Възрастен мъж загуби живота си след новогодишна гонка в Стара Загора между лек автомобил и полицейски коли. Тя е продължила няколко минути и е стигнала до главен булевард в града.

  По непотвърдена информация мъжът е заплашвал деца с нож снощи. След като е подаден сигнал на телефон 112, органите на реда намират въпросното лице на бензиностанция.

  При опит на полицаите да осъществят контакт с него, мъжът е избягал с автомобила си. Тогава е започнала и гонката, която е преминала километри през различни квартали на Стара Загора.

  В преследването са се включили десетина полицейски патрули. Някои от тях спират шофьора, други – го очакват от различни страни.

  За съжаление в момента, в който лицето е изкарано от колата си, се е стигнало до фаталния край. Кварталът, в който се случва това, е вдигнат на крак, следват и бурни реакции в социалните мрежи. Публикувани са стотици видеа. Има коментари, че вероятно полицаите са превишили своите правомощия. Дали това е така, се очаква да стане ясно от коментари на полицията и прокуратурата.

  Назначена е тройно съдебномедицинска експертиза, която да установи какво се е случило – възможно е човекът да е получил удар, но според близките му той може да е починал след полицейски произвол.

  Материалът Възрастен мъж загуби живота си след гонка с полицията в Стара Загора е публикуван за пръв път на Стара Загора Инфо.

  Прочети още новини от Стара Загора


  User Feedback

  There are no reviews to display.


×
×
 • Create New...