Jump to content
 • Тринадесет ще бъдат Постоянните комисии на Общински съвет Стара Загора през новия мандат

     (0 отзива)

  Стара Загора инфо

  Тринадесет ще бъдат Постоянните комисии на Общински съвет Стара Загора през мандат 2023 – 2027 г. – ПК по законност и обществен ред ще бъде с председател адв. Стефан Анков и зам.-председател адв. Велина Атанасова, ПК по бюджет и финанси ще бъде с председател Емил Христов и зам.-председател Светослав Колев, ПК по общинска собственост и стопанска политика ще бъде с председател Янко Янков и зам.-председател Боян Кулев, ПК по териториално развитие и транспорт ще бъде с председател Деян Деков и зам.-председател Дончо Радев, ПК по социална политика ще бъде с председател Валентина Бонева и зам.-председател Ивайло Георгиев, ПК по култура, туризъм и вероизповедания ще бъде с председател Недко Кузманов и зам.-председател Красимир Червилов, ПК по земеделие, гори и опазване на околната среда ще бъде с председател Йордан Николов и зам.-председател Наско Митев, ПК по образование, наука и защита правата на децата ще бъде с председател Бончо Григоров и зам.-председател доц. д-р Емил Славов, ПК по здравеопазване ще бъде с председател д-р Тунджай Йозтюрк и зам.-председател д-р Георги Господинов, ПК по устойчиво развитие и международно сътрудничество ще бъде с председател проф. Иван Върляков и зам.-председател Магдалена Овчарова, ПК по спорт и младежки дейности ще бъде с председател Красимира Чахова и зам.-председател Иван Николов, ПК по политика за управление на общинските дружества ще бъде с председател Дамян Георгиев и зам.-председател Антон Тонев, ПК по спазване на етичния кодекс за поведение на представителите на изборна длъжност в местната власт на територията на община Стара Загора ще бъде с председател Велина Атанасова и зам.-председател Владимир Радков.

  Началото на заседанието на старейшините започна с полагане на клетва от новия общински съветник Ивайло Георгиев, който влиза в състава на местния парламент на мястото на Павлина Делчева, след като тя пое поста заместник-кмет на Община Стара Загора. В името на старозагорци се закле да работи и кметът на Старозагорски бани Станчо Станев.

  Материалът Тринадесет ще бъдат Постоянните комисии на Общински съвет Стара Загора през новия мандат е публикуван за пръв път на Стара Загора Инфо.

  Прочети още новини от Стара Загора


  User Feedback

  Няма отзиви за показване.


×
×
 • Create New...