Jump to content
 • Стара Загора с четири номинации в конкурса „Сграда на годината“

     (0 отзива)

  Стара Загора инфо

  Стара Загора е с четири номинации в най-престижното събитие в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата в България – „Сграда на годината“. През 2023 година Общината участва с два обекта в категория „Социална инфраструктура – образование“ – сградите на новата детска градина „Липа“ и общежитието на Професионалната гимназия по компютърни науки „Проф. Минко Балкански“. Кандидати за отличие са още реновираната отсечка от ул. „Св. Княз Борис” в участъка от бул. „Руски” до бул. „Св. Патриарх Евтимий” в категория „Проекти, свързани с развитието на градовете“ и новата база в Индустриална зона „Загоре“ на местна компания, участник в категория „Производствени и логистични сгради“.

  Всеки, който желае, може да даде своята подкрепа до 13 декември на следния линк: https://www.buildingoftheyear.bg/bg/uchastnici Победителите в различните категории ще станат ясни на стилна церемония на 14 декември в София.

  Целта на традиционния  конкурс е да отличава най-добрите постижения при реализация на съвременни сградни проекти, както и такива, свързани с развитието на градовете през съответната година в България. Признание се дава и на хората, свързани с реализацията им – инвеститор, архитект и строител.

  Национален конкурс „Сграда на годината” се организира от ГРАДЪТ Медиа Груп и е под патронажа на МРРБ. Събитието се осъществява с подкрепата на индустрията и браншовите организации в областта на инвестициите, проектирането и строителството у нас.

  Материалът Стара Загора с четири номинации в конкурса „Сграда на годината“ е публикуван за пръв път на Стара Загора Инфо.

  Прочети още новини от Стара Загора


  User Feedback

  Няма отзиви за показване.


×
×
 • Create New...