Jump to content
 • Подготвят празнични лакомства за обитателите на зоопарка в Стара Загора

     (0 отзива)

  Стара Загора инфо

  И тази година, обитателите на Зоопарка в Стара Загора ще получат на 25 декември – Рождество Христово, празнично аранжирани лакомства, съобразно своето меню. Елхички, звездички и снежни човечета ще има за плодолюбивите животни, помислено е и за привържениците на месото. Идеята бе реализирана и миналата година от екипа на д-р Ивелина Илиева, ръководител на зооградината, и донесе много настроение при изпълнението на вкусната изненада, както и при поднасянето ѝ.

  „За нас е удоволствие да принесем част от празничното вълнение, което имаме в навечерието на Коледа и Нова година, и към нашите обитатели. Очакваме след празниците отново и естествени елхи, красили домове и офиси, които са несравнимо лакомство за елени и муфлони“, сподели д-р Илиева. „Имаме и десетки картички и поздравления за нас и животните от деца. Изключително ни трогнаха! Радваме се, че будим у тях любопитство и отговорност към природата и нейните живи същества“, допълни ръководителя на зооградината. Тя напомни още, че работното време на Зоопаркът ще бъде без промяна по време на празниците.

  Материалът Подготвят празнични лакомства за обитателите на зоопарка в Стара Загора е публикуван за пръв път на Стара Загора Инфо.

  Прочети още новини от Стара Загора


  User Feedback

  Няма отзиви за показване.


×
×
 • Create New...