Jump to content
Дигитален Форум
 • Починалият след гонка в Стара Загора, е бившият републикански шампион по борба Пламен Пенев

     (0 отзива)

  Стара Загора инфо

  Мъжът, починал след гонка с полицията в Стара Загора късно снощи, е 58-годишният бивш републикански шампион по борба Пламен Пенев, предаде Нова тв.

  До инцидента се стигна след преследване, при което „са извършени преградителни действия от страна на органите на реда“ на централен булевард в града.

  Прокуратурата все още не е излязла с официална информация по случая. По данни на роднини на Пламен Пенев той е излязъл да разхожда кучето си.

  Край бензиностанция в района е имало деца. Там „се случило нещо между тях“, но съседи твърдят, че мъжът не е вадил нож, каквито версии се появиха. Стигнало се е до размяна на реплики с полицията и гонка, при която автомобилът на Пламен катастрофира или е спрян от полицейски патрул.

  Дъщерята на Пенев, която е видяла тялото на баща си в Съдебна медицина, споделя, че той е зверски пребит. Бил със счупен череп и множество удари по лицето.

  Борислава твърди, че баща ѝ е убит от органите на реда. Отказала е извършването на съдебна експертиза в Стара Загора, заради опасения, че случаят ще бъде потулен.

  Материалът Починалият след гонка в Стара Загора, е бившият републикански шампион по борба Пламен Пенев е публикуван за пръв път на Стара Загора Инфо.

  Прочети още новини от Стара Загора


  User Feedback

  Няма отзиви за показване.


×
×
 • Create New...