Jump to content
 • На 12 януари ще се проведе награждането на „Спортист на годината“ за 2023 година

     (0 отзива)

  На 12 януари /петък/, от 18.00 часа, ще се проведе официалната церемония по награждаване на „Спортист на годината“ за 2023г. в Културен център „Стара Загора“. Категориите, в които ще бъдат наградени най-добрите ни атлети, са седем на брой. Тази година, специална награда ще бъде връчена на участниците от Световните игри „Спешъл Олимпикс“ през 2023г., провели се в гр. Берлин, Германия.

  Освен Спортист №1 за 2023г., на Бала на спортиста ще бъдат отличени още „Най-перспективен състезател за 2023г.“,“ Боец на 2023г.“, „Отбор на годината за 2023“, „Треньор на годината за 2023“, „Ветерани“ и „ Юбиляри“.

  Комисията, оценяваща спортистите, е с председател Петко Крумов,  началник на отдел „Спортни дейности“ и членове – Красимира Чахова, председател на ПК по „Спорт и младежки дейности“ към ОбС Стара Загора, Асен Асенов, главен експерт „Спортни дейности“ и журналистите  Желязко Динев, Стефан Стефанов и Чавдар Златев.

  Спортист на годината“ е традиционно събитие, организирано от Община Стара Загора, в което се отдава почит към хората, прославили града със своите високи постижения и труд в областта на спорта.

  Материалът На 12 януари ще се проведе награждането на „Спортист на годината“ за 2023 година е публикуван за пръв път на Стара Загора Инфо.

  Прочети още новини от Стара Загора


  User Feedback

  Няма отзиви за показване.


×
×
 • Create New...