Jump to content
Дигитален Форум
 • Мечка взе телефона на мъж в зоопарка в Стара Загора, решил да я снима отблизо

     (0 reviews)

  Мечка взе и за малко не изяде телефона на несъобразителен посетител в зоопарка в Стара Загора. За ситуацията разказа друга посетителка в своя публикация, която по-късно беше споделена и на страницата на зоопарка във фейсбук заедно с препоръка към останалите хора.

  До ситуацията се стигнало, след като мъжът се опитал да снима животното много отблизо.

  „В късния следобед днес господин решава да снима мечетата отблизо и набързо остава без телефон. Същият настояваше служителите да му го върнат, но аз лично съжалявам за мечето“, пише Таня Койчева.

  От зоопарка в Стара Загора заявиха, че случката е можела да завърши фатално за мечока Тишо и призоваха правилата да се спазват, за да не се застрашава животът както на хората, така и на животните.

  „В Зоопарка има правила – те пазят всички вас, но и живота и спокойствието на нашите обитатели. Камерите, пък, са за установяване на нарушителите на тези правила, защото има действия, които могат да имат тежки и необратими последствия! Днес една снимка можеше да струва живота на една от нашите мечки. Лайковете в социалните мрежи не са нещо важно, напомняме го отново! За щастие нашият екип, заедно с ръководителя ни д-р Ивелина Илиева, действаха бързо и успяха да предотвратят сериозни последици. Следим здравословното състояние на Тишо“, посочиха от зоопарка.

  И излязоха с препоръки и молби към посетителите: „Не прескачайте оградните съоръжения; Не пъхайте телефони, ръце или различни предмети през огражденията на местообитанията; Не хранете и не дразнете животните“.

  Материалът Мечка взе телефона на мъж в зоопарка в Стара Загора, решил да я снима отблизо е публикуван за пръв път на Стара Загора Инфо.

  Прочети още новини от Стара Загора


  User Feedback

  There are no reviews to display.


×
×
 • Create New...