Jump to content
 • Изграждат парк в центъра на старозагорския квартал „Три чучура – север“

     (0 отзива)

  Стара Загора инфо

  Във връзка с инвестиционно намерение на фирма „Пропърти Старт“, подала документи за започване на строеж върху закупен от нея имот в южната част на квартал „Три чучура – север“ за сграда с 23 хил. кв. м. РЗП, е постигнато споразумение с Община Стара Загора за изграждането на нов парк в квартала. Той ще бъде разположен в централната му част. Фирмата осигурява детски съоръжения и беседка, пешеходни алеи към тях, пейки, кошчета за отпадъци и направата на специални заграждения за безопасност при игрите на най-малките ползватели на пространството за отдих. Всички нужни материали ще бъдат закупени, доставени и монтирани за сметка на инвеститорите.

  Предвидено и компенсаторно залесяване с различни дървесни видове в квартала. В „Три чучура – север“ ще има още 100 нови дървета. За изпълнението на заложените срокове ще следи Община Стара Загора. В проекта могат да се включат и други желаещи фирми.

  Материалът Изграждат парк в центъра на старозагорския квартал „Три чучура – север“ е публикуван за пръв път на Стара Загора Инфо.

  Прочети още новини от Стара Загора


  User Feedback

  Няма отзиви за показване.


×
×
 • Create New...