Jump to content
Дигитален Форум
 • ДГ № 6 „Камбанка“ с благородна кауза по повод Рождество Христово

     (0 reviews)

  С благородна кауза в подкрепа на възрастните хора се обединиха Детска градина № 6 „Камбанка“ и Общинският домашен социален патронаж. Дарителската кампания „Да стоплим самотен възрастен човек“ се организира навръх Коледните празници и с малко, но от сърце ще зарадва самотни възрастни в нужда.

  Рождество Христово! Един от най-големите християнски празници! Вълшебният ден, който всеки чака с вълнение, за да се събере с любимите си хора и да сподели с тях не само трапезата, но и своите емоции и преживявания. Не бива обаче да забравяме и за хората, които в този светъл ден са самотни и които имат нужда от подкрепа. Водени от идеята да сме полезни, ние – екипът на ДГ № 6 „Камбанка“ и Домашен социален патронаж към Община Стара Загора, реализирахме инициативата „Да стоплим самотен възрастен човек“, споделят организаторите.

  Приблизително 150 пакета с хранителни продукти, закупени с дарени средства от родителите на децата, както и работещите в детското заведение, бяха предоставени на общинския патронаж, които ще се погрижат да бъдат получени навреме за предстоящите празници.

  В инициативата се включиха и малчуганите от ДГ „Камбанка“, които сръчно сътвориха тематични картички с пожелания за възрастните хора.

  Материалът ДГ № 6 „Камбанка“ с благородна кауза по повод Рождество Христово е публикуван за пръв път на Стара Загора Инфо.

  Прочети още новини от Стара Загора


  User Feedback

  There are no reviews to display.


×
×
 • Create New...