Jump to content
 • Дебюта на Nike Mercurial Dream Speed 007 – изключителна скорост на терена

     (0 отзива)

  Стара Загора инфо

  Мощността на Nike в съчетаването на иновация, стил и производителност е неоспорима. Гигантът на спортно облекло непрекъснато предефинира границите на спортните и футболните обувки, като Nike Mercurial Dream Speed 007 не са изключение. Известни в световен мащаб със своите авангардни характеристики, тези бутонки дават на играчите необходимото предимство на терена. Серията Nike Mercurial Dream Speed 007 беше представена на 13 ноември 2023 г. Името на футболните обувки няма нищо общо с Джеймс Бонд, това е седмата част от специалното издание на серията Nike Mercurial Dream Speed и те отново ще бъдат носени от избрани супер звезди от цял свят.

  Поклон пред скоростта

  Dream Speed 007 е част от семейството на Mercurial, линия футболни обувки, които отдавна се свързват със скорост и пъргавина. Отдавайки почит на футболистите, които играят с бързо темпо и ловка маневреност, „007“ означава непоколебим стремеж към скорост, като двойните нули символизират непобедима скорост, а 7 обозначава достъпността на тази скорост за спортисти по целия свят.

  Неоспорими предимства на Nike Dream Speed 007

  1. Несравнимо усещане за лекота: Запазвайки иновативната горна част Flyknit от обикновените Mercurials, Dream Speed 007 предлага на футболиста усещане като перце и предпоставка за повишена скорост. Горната част гладко се увива около крака на играча, осигурявайки прилягане на втора кожа, което не компрометира готовността или контрола.
  2. Несъвместимо сцепление на подметката: зоната Aerowtrac на предната част на стъпалото и фината шевронна шарка осигуряват бързо ускорение и ефективно забавяне, като гарантират, че играчите могат бързо да правят остри завои. Тази огромна разлика на терена, предлага перфектна комбинация от здраво захващане и плъзгане, когато е необходимо.
  3. Подобрен контрол на топката: Технологията ACC (All Conditions Control), вградена в повърхността на обувката, предлага отличен контрол на топката както при мокри, така и при сухи условия. Това гарантира, че независимо от времето, футболистите могат да извършат първокласни изпълнения.
  4. Усъвършенствана издръжливост: Dream Speed 007 имат висока издръжливост на износване благодарение на устойчивостта на материала, добавен към горната част на Flyknit, за да осигурят здравина, като същевременно запазват мекотата и гъвкавостта на бутонките.
  5. Впечатляващ естетичен дизайн и привлекателност на терена: Вдъхновението за удивителната комбинация на цветовете червено-оранжево-черно-бяло, идва от футболните обувки, които Роналдо е носел в разцвета на силите си, например стартовото издание на Mercurial Vapor IV, където той отбеляза първия си хеттрик в Манчестър Юнайтед.

  Размер и удобство

  Можете да закупите онлайн Nike Mercurial Dream Speed 007 както в мъжки, така и в младежки размери, което гарантира достъпност за всички. Верни на размера, бутонките осигуряват удобно и плътно прилягане, въпреки че може да са малко тесни за спортисти с широко стъпало.

  В заключение можем да обобщим, че Nike Mercurial Dream Speed 007 са повече от чифт футболни обувки. Те са символ на безмилостна скорост, неудържим контрол, безупречен комфорт. Dream Speed 007 безпроблемно съчетава технология и дизайн за оптимизиране представянето на футболния терен.

  Илюстрирайки постоянната отдаденост на Nike да помага на спортистите да постигнат мечтите си, Dream Speed 007 е подходящо уважение към стремежите на всички футболисти.

  Материалът Дебюта на Nike Mercurial Dream Speed 007 – изключителна скорост на терена е публикуван за пръв път на Стара Загора Инфо.

  Прочети още новини от Стара Загора


  User Feedback

  Няма отзиви за показване.


×
×
 • Create New...